Käytä kuivana! –seminaari elokuussa Tampereella: Kuivakäymälän voi asentaa myös sisälle taloon

loka 23, 2021

Käymäläseura Huussi kokoaa joukon maan parhaita kuivasanitaation asiantuntijoita seminaariin Käytä kuivana! Sisäkuivakäymälä hankinnasta käyttöön. Kuivakäymälän avulla ravinteet päätyvät vesistöjen sijaan lannoitteeksi pelloille ja puutarhoihin. Haja-asutusalueella ja viemäriverkon ulkopuolella vesivessan korvaaminen sisäkuivakäymälällä on sekä yhteiskunnalle että kotitalouksille taloudellisesti järkevä valinta.

Suomenkielinen seminaari järjestetään torstaina 23.8.12  klo 10–16 Tampereen yliopistolla. Se on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuille arkkitehdeistä ympäristösuunnittelijoihin ja omakotirakentajista mökkiläisiin. Seminaari on osa neljättä kansainvälistä Dry Toilet 2012 -konferenssia, johon odotetaan asiantuntijoita yli 40:stä maasta.

Luvassa on asiantuntijapuheenvuoroja sisäkuivakäymälän valinnasta, rakentamisesta, huollosta ja tuotosten hyödyntämisestä. Puhujat edustavat viranomaisia, suunnittelijoita, asukkaita ja maahantuojia. Keskustelupaneelissa eturivin asiantuntijat pohtivat, miten saada Suomesta kuivakäymälöiden mallimaa. Mukana keskustelupaneelissa on muun muassa europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen. Puhetta johtaa arkkitehti–toimittaja Pasi Toiviainen.

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen: http://www.huussi.net/tapahtumat/dt2012/

Lisätietoja Suomi-päivästä: suomipaiva@huussi.net, 045-636 6310/ Pia Engström
Lisätietoja Käymäläseura Huussista: www.huussi.net

Hinta:
Ennen 15.5. ilmoittautuneet:   ei-jäsenet 150 €, jäsenet 100 €, opiskelijat 75 €
15.5. jälkeen ilmoittautuneet:  ei-jäsenet 200 €, jäsenet 150 €, opiskelijat 100 €

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin Suomi-päivän puolesta,
Pia Engström

Kommentointi on suljettu