YT21-tapahtuma järjestetään Turussa toukokuussa 2021

Yhdyskuntatekniikka 2021 -tapahtuma järjestetään 19.-20.5.2021 Turun Messukeskuksessa. Infra-ala kokoontuu joka toinen vuosi järjestettävään tapahtumaansa jo 20. kerran. Näyttelyvieraita odotetaan saapuvaksi paikalle runsaat 5.000.

Koronatilanteen vuoksi näyttelyä ja seminaareja valmistellaan varautuen erilaisiin skenaarioihin. Suunnittelun ja ennakoinnin kautta järjestäjillä tulee olemaan ns. toimenpidekori, josta otetaan käyttöön toukokuussa vallitsevan tilanteen edellyttämiä toimenpiteitä ja ratkaisuja turvallisen Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttelyn toteuttamiseksi.

Turussa kaikki seminaarit tullaan järjestämään samanaikaisesti näyttelyn kanssa. Seminaareja varten otetaan käyttöön Turun Messukeskuksen D-halli ja tiloja Messukeskuksen viereisestä Gatorade Centeristä. Seminaarien ohjelmat julkaistaan 18.1.2021. Silloin alkaa myös seminaareihin ilmoittautuminen.

Tuoteryhmät on nimetty uudelleen ja niiden määrää on vähennetty. Näin eri tuoteryhmien näytteilleasettajat voidaan tuoda selkeämmin esille tapahtumasovelluksen sähköisillä kartoilla.

Uutuutena näytteilleasettajat voivat halutessaan varata vakiokokoisen osastopaikan, johon on saatavissa valmisosastopaketti. Vakiokokoisten osastopaikkojen pinta-ala on 6-18 m2. Sisänäytteilleasettajat voivat varata tilaa myös ulkoalueelta, erikoishintaan.

Yhdyskuntatekniikka-näyttelyn järjestäjät haluavat tuoda näytteilleasettajille helpotusta epävarmaan korona-aikaan: näytteilleasettajat voivat perua osallistumisen näyttelyyn kuluitta 31.1.2021 asti. Käytännössä tämä tarkoittaa, että perumistilanteessa näytteilleasettajalle maksetaan takaisin jo maksettu osuus rekisteröintimaksusta ja paikanvuokrasta.

Käy tutustumassa YT21-näyttelyn tuoteryhmiin ja osastovaihtoehtoihin

www.yhdyskuntatekniikka.fi ja tarkista samalla joko kilpailijanne on ilmoittautunut mukaan.

Järjestäjät seuraavat tapahtuma-alalla kehitettäviä ja toteutettavia ratkaisuja, joilla mahdollistetaan, että suuri seminaari- ja näyttelytilaisuus voidaan järjestää kaikkien osallistujien kannalta turvallisesti.

Vesitalouden uutiskirjeJoulukuu 202031.12.2020