FCG:n laboratoriotoiminta siirtyy Novalabille

FCG Finnish Consulting Group Oy on myynyt vesilaboratoriotoimintansa Novalab Oy:lle. Kaupan myötä FCG:n analyysitoiminta siirtyy Novalabille 1.12.2011 alkaen.

FCG:n laboratoriohenkilöstö siirtyy kaupan yhteydessä Novalabin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Vesinäytteiden otto- ja raportointipalvelut säilyvät edelleen FCG:llä.

– FCG:n asiakassopimukset, tilaukset ja voimassa olevat tarjoukset siirtyvät liiketoimintakaupan yhteydessä Novalab Oy:lle nykyisten ehtojensa mukaisina. Tällä järjestelyllä varmistamme sen, että asiakkaamme saavat suuremman toimijan kautta entistä kattavammat vesilaboratoriopalvelut käyttöönsä, kertoo toimitusjohtaja Ari Kolehmainen FCG:ltä.

– Tämä liiketoimintakauppa vahvistaa Novalabin asemaa kattavana vesilaboratoriopalveluiden tuottajana. Tarjoamme asiakkaillemme niin talousveden, jäteveden ja vesinäytteiden että jätevedenpuhdistamoiden lietenäytteiden analyysipalvelut. Lisäksi asiakkaat saavat meiltä myös pilaantuneiden maiden analytiikkaan liittyvät palvelut toteaa Novalab Oy:n toimitusjohtaja Matti Mäkelä.

FCG vastaa jatkossakin tarkkailuprojektien asiakassuhteistaan ja hoitaa esimerkiksi vesinäytteiden oton sekä kausiraportoinnin.

– Analyysit tehdään samojen laatuvaatimusten mukaisesti ja saman henkilökunnan avulla kuin tähänkin asti, täydentää toimialajohtaja Ari Niemelä FCG:ltä.

Tarvittaessa asiakkaamme voivat olla yhteydessä oman projektinsa projektipäällikköön tai toimialajohtajaan.

Lisätietoja:

FCG Finnish Consulting Group Oy

Novalab Oy
toimitusjohtaja Matti Mäkelä
puh. 050 381 2412
matti.makela@novalab.fi

Vesitalous-uutiskirjeMarraskuu 201131.12.2011