ABS:n EffeX-vallankumouksen kolmas vaihe päätökseen

Globaali tuotelanseeraus Sulzer Pumps

ABS:n EffeX-vallankumouksessa pyritään jatkuvasti suunnittelemaan, kehittämään ja valmistamaan markkinoiden kaikkein innovatiivisimpia ja resursseja säästäviä ratkaisuja.

Tämä aloitettiin vuonna 2009 ottamalla käyttöön maailman ensimmäiset jätevesiuppopumput, joihin on asennettu premium-efficiency-luokan moottori. Vuonna 2010 astuimme seuraavalle tasolle uraauurtavassa teknisessä ABS:n EffeX-vallankumouksessa esittelemällä maailman ensimmäisen upposekoittimen, jossa on pysyvä magneettimoottori.

Vallankumouksen kolmas vaihe on nyt saatu päätökseen. Markkinoille on tuotu jälleen kaksi uutta laitetta, jotka ovat ensimmäisiä laatuaan maailmassa: ABS:n hitaasti pyörivä XSB-virtauskehitin ja ABS:n PC 441 -pumppuohjain. Tämä maailman suurin jätevesien käsittelyyn tarkoitettu virtauskehitin säästää energiaa 25 %!  Kunnallisiin pumppausasemiin tarkoitettu PC 441 -järjestelmä mahdollistaa jopa neljän pumpun ja lisälaitteiston ohjauksen ja valvonnan.

Energiansäästö ja hiilipäästöjen vähentäminen

Energiansäästöä ja hiilipäästöjen vähentämistä koskevien kasvavien vaatimusten vuoksi ABS pyrkii jatkuvasti lisäämään moottoreidensa tehokkuutta. ABS:n EffeX-malliston XFP-jätevesiuppopumppuihin onkin asennettu yhdysrakenteiset premium-efficiency-luokan IE3-moottorit IEC60034-30-standardin mukaisesti. ABS:n keskinopeuksisen XRW-upposekoittimen pysyvä IE3-magneettimoottori taas takaa käyttäjille jopa 35 %:n tehonparannuksen verrattuna muihin nykyisiin keskinopeuksisiin sekoitinmalleihin.

ABS:n hitaasti pyörivä XSB-virtauskehitin alentaa energiankulutusta 25 % verrattuna muihin markkinoilla oleviin virtauskehittimiin. ABS:n PC 441 -pumppuohjain taas alentaa verkosto- ja terminaalipumppausasemien energiankulutusta.

Löydät ABS:n EffeX-malliston täydellisen esittelyn osoitteesta: www.ABSEffeX.com

Sulzer on ostanut Cardo Flow Solutionsin (myös tunnetut tuotenimet ABS, Scanpump ja muut tunnetut tuotemerkit)

ABS, joka yhdistetään innovaatioon sekä jätevesien keräystä ja käsittelyä koskeviin hyväksi todettuihin ratkaisuihin, on Sulzer Pumpsin tuotemerkki. Tämän vahvan tuotemerkin perustana on toimiva asiakaspalvelu sekä laaja sovellusasiantuntemus kuntien, yritysten ja kotien loppukäyttäjien kohtaamien jätevesihaasteiden ratkaisemisessa.

Sulzer Pumps kehittää ja toimittaa keskipakopumppuja maailmanlaajuisesti. Yritys on pystynyt säilyttämään johtoasemansa tärkeillä markkinasegmenteillään nestedynamiikan, prosessisuuntautuneiden tuotteiden ja erityismateriaalien sekä luotettavien palveluratkaisujen intensiivisen tutkimuksen ja kehittämisen ansiosta. Asiakkaamme toimivat öljy- ja kaasualalla, hiilivedyn prosessoinnissa, voimantuotannossa, selluloosa- ja paperiteollisuudessa, vesihuollossa sekä yleisteollisuuden erityisaloilla. Ostettu yritys mukaan lukien Sulzer Pumps omistaa nyt 22 tehdasta, myyntitoimistoa ja palvelukeskusta käsittävän verkoston 150 toimipisteessä ympäri maailmaa. Lisätietoja on osoitteessa www.sulzerpumps.com

Lisätietoja näistä tuotteista:
Vesitalous-uutiskirjeMarraskuu 201131.12.2011