ITT:stä tuli Xylem

ITT Suomesta tulee monialayrityksen ITT:n uuden nimen ja jaon myötä Xylem. Tämä uusi johtava globaali vesitekniikkayritys työllistää noin 12 000 henkilöä maailmalla ja Suomessa 35 henkilöä. Liikevaihto on noin 3.8 $mrd.

Meitä yhdistää yhteinen tarkoitus: luoda innovatiivisia ratkaisuja maailman vesitarpeiden täyttämiseksi. Keskeistä työssämme on kehittää uusia tekniikoita, jotka parantavat tapaa, jolla vettä käytetään, säilytetään ja käytetään uudelleen. Me siirrämme, käsittelemme, analysoimme vettä ja palautamme sitä ympäristöön ja autamme ihmisiä käyttämään vettä tehokkaasti kotona, rakennuksissa, tehtaissa ja maatiloilla. Meillä on vankat, pitkäaikaiset suhteet yli 150 maassa asiakkaisiin, jotka tuntevat meidät tehokkaasta johtavien tuotemerkkien ja sovellusasiantuntemuksen yhdistelmästä, joita innovaatioperintö tukee.

Vanhat tutut tuotemerkit Flygt, Godwin, Leopold, Lowara, Sanitaire ja Vogel säilyvät samoina vaikka yrityksen nimi muuttuu. Xylem tarjoaa valtaisan määrän innovatiivisia, energiataloudellisia pumppuja, sekoittimia, ilmastimia, suodattamia, pumppaamoita, valvontalaitteita ja varusteita. Xylemin suurimpia asiakkaita ovat kunnat, teollisuus, LVI ja laitevalmistajat.

Vesitalous-uutiskirjeMarraskuu 201131.12.2011