ÅF Pöyry on nyt AFRY

ÅF ja Pöyry ovat olleet 22.2.2019 lähtien yksi yhtiö, joka toimii yli 100 maassa. Nyt yhtiö julkistaa uuden brändinsä, AFRYn.

Yhtiöllä on pitkä historia. ÅF perustettiin vuonna 1895 ja Pöyry vuonna 1958. Yhdistymisen myötä yhtiöstä on tullut Pohjoismaiden suurin suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, jolla on noin 1,88 miljardin euron vuotuinen liikevaihto ja maailmanlaajuisesti lähes 17 000 työntekijää, toimistoja 50 maassa ja projekteja 100 maassa. AFRY yhdistää ÅF:n ja Pöyryn vahvuudet ja keskittyy kestäviin ratkaisuihin.

“AFRYn lanseerauksella vahvistamme painotustamme kestävään kehitykseen ja vankistamme asemaamme globaalina yhtiönä. Teknologian kehittyessä jättiläisaskelin palveluillamme ja ratkaisuillamme on enemmän vaikutusta kuin koskaan. Viime vuosina olemme kasvaneet merkittävästi, ja liikevaihtomme on kaksinkertaistunut vuodesta 2015. On hienoa olla rakentamassa tätä uutta yhtiötä ja kääntämässä katseemme vankan historiamme turvin kohti tulevaisuutta”, sanoo Jonas Gustavsson, AFRYn konsernijohtaja.

AFRY on johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka kehittää tulevaisuuden ratkaisuja yhdessä infra-, teollisuus- ja energiasektoreilla toimivien asiakkaidensa kanssa. Suomessa AFRY palvelee asiakkaitaan lähes 2 000 työntekijän voimin 22 paikkakunnalla Hangosta Kittilään. Yhtiön viidestä divisioonasta neljä toimii Suomessa: Prosessiteollisuus, Energia, Infra ja Liikkeenjohdon konsultointi.

Emoyhtiön virallisena nimenä säilyy ÅF Pöyry AB. AFRY on yhdistelmä nimien ÅF ja Pöyry kirjaimista: AF+RY

Vesitalouden uutiskirjeMarraskuu 201929.11.2019