Vesilaitosyhdistys hakee vakituiseen tehtävään koulutuspäällikköä

Tehtäviisi kuuluvat Vesilaitosyhdistyksen koulutuksen suunnittelu-, järjestämis- ja kehittämistehtävät yhteistyössä koulutussuunnittelijan ja muiden VVY:n asiantuntijoiden kanssa. VVY järjestää vuosittain 40-50 täydennyskoulutustapahtumaa ensisijaisesti jäsenvesihuoltolaitostensa henkilöstölle. VVY:n koulutuksia järjestetään eri puolilla maata, joten työ edellyttää säännöllistä matkustamista.

Olet aktiivinen ja haasteita pelkäämätön henkilö, jolla on maanläheinen ja asiakaslähtöinen ote työhön. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja mielellään aikaisempaa kokemusta vesihuoltotoimialalta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, kehittämisvalmiuksia, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti mutta myös tiimissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden työskennellä vesihuoltoalan näköalapaikalla. Työskentelet yhteistyössä asiantuntevien kollegoiden ja Vesilaitosyhdistyksen toimintaa tukevan vesihuoltolaitosten edustajista koostuvan koulutustyöryhmän kanssa.

Työn aloittamisen ajankohdasta on mahdollista neuvotella. Toivomme kuitenkin, että olisit käytettävissä viimeistään 1.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Osmo Seppälä, puh. (09) 8689 0122 tai koulutuspäällikkö Anna-Maija Hallikas, puh. (09) 8689 0118 tai 044 553 5263.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 13.4.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen vvy@vvy.fi

Vesilaitosyhdistys (VVY) on vesihuoltolaitosten toimialajärjestö, jonka jäseninä on lähes 300 vesihuoltolaitosta kattaen noin 90 % maamme vesihuollosta. Yhteistoimintajäseninä on yli 160 alalla toimivaa yritystä ja muuta alan yhteisöä. Vesilaitosyhdistys valvoo jäsentensä etuja, palvelee asiantuntemuksellaan jäsenlaitoksiaan sekä vahvistaa osaamista vesihuoltotoimialalla.­

Vesitalouden uutiskirjeMaaliskuu 201828.3.2018