Markus Väyrynen nimitetty Sitowisen ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi

Sitowisen hallitus on nimittänyt DI Markus Väyrysen vuoden 2018 alusta toimintansa aloittavan infra- ja talorakentamisen asiantuntijapalveluita tarjoavan Sitowisen toimitusjohtajaksi. Väyrynen aloittaa tehtävässä välittömästi konsernin emoyhtiön toimitusjohtajana. Sito Oy ja Wise Group Finland Oy toimivat vuoden loppuun asti erillisinä yrityksinä.

– Otan uuden haasteen vastaan innolla. Yksi tärkeimmistä tehtävistäni on huolehtia, että Sitowise pystyy vastaamaan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Haluamme olla alan edelläkävijä kasvavien kaupunkiseutujen monipuolisessa kehittämisessä hyödyntäen digitalisaation luomia mahdollisuuksia. Lisäksi haemme vahvaa kasvua sekä kotimaassa että Pohjoismaissa. Tavoitteisiimme pääsemme vain ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilöstömme avulla. Siksi haluammekin olla paras työantaja alan asiantuntijoille, Sitowisen toimitusjohtaja Markus Väyrynen sanoo.

Väyrysellä on lähes 20 vuoden monipuolinen kokemus rakentamisen toimialalta. Sitossa hän on työskennellyt vuodesta 2001, viimeksi noin 400 infrasuunnittelun asiantuntijaa työllistävän Suunnittelu ja konsultointi -liiketoiminta-alueen johtajana ja Siton johtoryhmän jäsenenä.

Vesitalouden uutiskirjeSyyskuu 201730.9.2017