Muutos Vesitalouden kustantamisessa

Vesitalous-lehteä vuodesta 2005 kustantaneen Talotekniikka-Julkaisut Oy:n sopimus loppuu vuoden vaihtuessa. Ensi vuoden alusta alkaen kustantaminen siirtyy Vesitalouden julkaisijayhtiö Ympäristöviestintä YVT Oy:lle. Viimeiset 10 vuotta lehden toimitussihteerinä toiminut Tuomo Häyrynen siirtyy YVT Oy:n palvelukseen ja ottaa vastatakseen sisältöasioiden lisäksi myös Vesitalouden ilmoitusmyynnistä. Timo Maasilta jatkaa lehden päätoimittajana.

Lehti jatkaa ensi vuonna kunniakkaita perinteitään ilmestyen kuusi kertaa vuodessa levikin ollessa noin 2000 kpl numeroa kohti. Sähköinen uutiskirje julkaistaan kuukausittain ja myös verkkosivuilla julkaistaan vesialan tärkeimpiä uutisia ja tapahtumia.

Vesitalous-lehti on yksi maamme vanhimmista tekniikan alan ammattilehdistä. Lehti on perustettu vuonna 1960 ja saavuttaa edelleen keskeisimmät vesialan ammattilaiset ja päätöksentekijät Suomessa.

Lehden aktiivista lukijakuntaa ovat kunnissa toimivien laitosten ja teknisen toimen asiantuntijat, suunnittelutoimistoissa ja urakointiliikkeissä toimivat henkilöt, kuntien ja valtion vesi- ja ympäristöviranomaiset sekä vesialan korkeakoulujen, tutkimus- ja oppilaitosten opiskelijat ja henkilöstö. Vesitalous-lehti on näkyvästi mukana ammattilaisten tapahtumissa kuten vesihuoltopäivillä sekä vesi- ja ympäristöalan koulutustilaisuuksissa, konferensseissa ja messuilla. Vesitalous on Vesilaitosyhdistyksen varsinaisten jäsenten ja yhteistoimintajäsenten jäsenetulehti sekä Suomen Vesiyhdistyksen jäsenetulehti.

Kaikissa lehden sisältöön ja ilmoituksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:

Tuomo Häyrynen

toimitussihteeri, ilmoitusmyynti

puh. 050 585 7996

e-mail: tuomo.hayrynen@vesitalous.fi

Vesitalouden uutiskirje10/201417.12.2014