SOLVED-asiantuntijapalvelu tähtää maailman johtavaksi cleantech-yhteisöksi – Kemira on mukana!

Maailmalla kamppaillaan lukemattomien ympäristöhaasteiden kanssa. Cleantech Finlandin uusi SOLVED-asiantuntijapalvelu valjastaa suomalaisen ongelmaratkaisukyvyn ja huippuluokan teknologiaosaamisen niiden ratkaisemiseksi.

Cleantech Finland on Finpron operoima suomalaisten ympäristöteknologiayritysten verkosto, jonka tavoitteena on profiloida Suomi alan huippumaaksi. Cleantech Finlandin uusi verkossa toimiva SOLVED-asiantuntijapalvelu kokoaa yritykset, asiakkaat ja muut sidosryhmät, ongelmat ja niiden ratkaisut yhdelle alustalle, joka mahdollistaa aivan uudenlaisia toimintatapoja ja yhteistyön muotoja.

– SOLVED tähtää maailman tärkeimmäksi cleantech-yhteisöksi. Voimme jatkossa kanavoida suomalaista osaamista entistä tehokkaammin vastaamaan globaaliin kysyntään. Yritykset saavat palvelun kautta uutta nostetta ja näkyvyyttä, lupaa Cleantech Finlandin johtaja Santtu Hulkkonen.

Huippuosaajat ja haasteet kohtaavat

Nimensä mukaisesti asiantuntijapalvelun ytimen muodostavat Cleantech Finlandin jäsenyritysten asiantuntijat, oman alansa huippuosaajat. Palvelussa voi kuka tahansa kysyä, keskustella ja verkottua, mukana olevat nimetyt asiantuntijat tuovat omilla osaamisalueillaan keskusteluun ja esitettyihin haasteisiin sekä tuoreinta faktatietoa, näkemyksiä että käytännön kokemusta. Tähän mennessä palveluun on rekisteröitynyt noin sata asiantuntijaa. Kemiran asiantuntijat ovat joukossa mukana.

– Ongelmanratkaisukyky on tunnetusti osa suomalaista perimää. Meillä on näyttöä, yhteistyövalmiuksia ja luontainen halu tehdä asiat mahdollisimman tehokkaasti ja hyvin. SOLVED-palvelussa tämä tekemisen tapa ja suomalainen asiantuntemus yhdistyvät kiinnostavaksi ja helposti lähestyttäväksi kokonaisuudeksi, sanoo Santtu Hulkkonen.

Vesitalous-uutiskirjeMaaliskuu 20127.3.2012