Ramboll ostaa Kiuru & Rautiainen Oy:n

Ramboll vahvistaa vesialan osaamistaan ostamalla Kiuru & Rautiainen Oy:n liiketoiminnan. 30.11.2011 tehdyn yrityskaupan myötä Kiuru & Rautiaisen kahdeksan asiantuntijaa siirtyvät osaksi Rambollin organisaatiota.

Kiuru & Rautiainen Oy on vuonna 1995 perustettu vesihuollon asiantuntijatoimisto, joka tarjoaa palveluitaan yksittäisten laitosten teknisistä ratkaisuista aina alueellisen ja kansallisen tason selvityksiin. Yhtiön päätoimipaikka on Savonlinnassa, mutta toiminta on valtakunnallista.

”Yhdyskuntien kestävän kehityksen mukainen vesihuolto on Rambollille tärkeä strateginen painopistealue. Haluamme panostaa monipuoliseen vesiosaamiseen ja Kiuru & Rautiaisen maineikas toiminta täydentää tätä osa-aluetta juuri oikealla tavalla. Ramboll on Suomen johtava vesiosaaja, jota tukee vahvojen infra- ja talotoimialojemme monipuolisuus”, toteaa Rambollin vesi- ja ympäristö –toimialan johtaja Pentti Manninen.

”Veden strateginen merkitys ja monipuolinen vesiosaamisen kysyntä maailmalla on kasvamassa nopeaa vauhtia. Kysyntää vauhdittavat useat tekijät, jotka liittyvät kaupungistumiseen ja ilmaston muutokseen, aikamme megatrendeihin. Rambollissa työskentelee kansainvälisesti yli 300 vesiasiantuntijaa mitä moninaisimpien vesihaasteiden parissa”, jatkaa Manninen.

”Rambolliin liittyminen mahdollistaa asiantuntemuksemme käyttämisen asiakkaidemme hyödyksi entistä laajemmin ja monipuolisemmin. Tulemme jatkamaan toimintaamme osana Rambollin vahvistuvaa organisaatiota hyödyntäen sen monipuolisia resursseja niin nykyisten kuin tulevienkin asiakkaidemme parhaaksi”, toteaa Kiuru & Rautiainen Oy:n toimitusjohtaja Jyri Rautiainen.

Vesitalous-uutiskirjeMaaliskuu 20127.3.2012