AIRIX Talotekniikka Oy on tehnyt sopimuksen LVI-insinööritoimisto Vidén Oy:n liiketoiminnan ostamisesta

LVI-insinööritoimisto Vidén Oy:n liiketoiminta siirtyy 1.1.2012 alkaen osaksi AIRIX Talotekniikka Oy:n liiketoimintaa henkilöstön jatkaessa vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissä ja toimitiloissa. Liiketoimintaa jatketaan ja kehitetään jatkossa yhtiön vahvaan kokemukseen tukeutuen Pertti Vidénin johdolla.

Yrityskaupan myötä AIRIX Talotekniikka Oy vahvistaa talotekniikan suunnittelupalvelujaan Pohjois-Suomen alueella. Näin Rovaniemen ja Oulun toimipisteet palvelevat asiakkaita entistä laajemmilla resursseilla.

LVI-insinööritoimisto Vidén Oy on Rovaniemellä toimiva insinööritoimisto. Yhtiöstä on sen 30 vuotta kestäneen toimintansa aikana kehittynyt johtava LVI-suunnittelutoimisto Keski- ja Pohjois-Lapin talousalueella. Yhtiön palveluksessa on kuusi henkilöä ja vuoden 2010 liikevaihto oli 522 000 €.

AIRIX Talotekniikka Oy kuuluu FMC Groupiin, jonka palveluksessa on yli 1100 asiantuntijaa Suomessa ja ulkomailla. FMC Group on kansainvälinen rakennetun ympäristön suunnittelu-, konsultointi- ja asiantuntijayritys. FMC Groupiin kuuluva ja rakennetekniikkaan erikoistunut Finnmap Consulting Oy Rovasuunnittelu toimii samassa kiinteistössä LVI-insinööritoimisto Vidén Oy:n kanssa, mikä osaltaan mahdollistaa laajempien suunnittelupalvelupakettien tarjoamisen alueen asiakkaille.

Vesitalous-uutiskirjeMaaliskuu 20127.3.2012